ماجرای دیواره های پیرامون تیاتر شهر چیست؟
مدیر مجموعه تیاتر شهر درباره ایجاد دیواره هایی در اطراف این مجموعه که طی چند وقت اخیر رخ داده است، توضیحاتی داد.
اندکی پیش از آغاز به کار چهل و دومین جشنواره تیاتر فجر دیواره های سفید رنگی پیرامون مجموعه تیاتر شهر ایجاد شد و به تدریج این دیواره ها کل فضای مجموعه را در بر گرفت. در حال حاضر نیمی از فضای پیاده رو در فضای داخلی این دیواره ها قرار گرفته و این موضوع پرسش هایی را در ذهن جامعه تیاتری و نمایندگان رسانه ها ایجاد کرده است.
سید محمد جواد طاهری، مدیر مجموعه تیاتر شهر در پاسخ به ایندکس ایران، نکاتی را درباره این دیواره ها و نیز وضعیت استقرار دستفروشان پیرامون تیاتر شهر و سرویس های بهداشتی طبقه سوم این مجموعه ارایه کرد.
او درباره محصور شدن مجموعه تیاتر شهر در میان این دیواره ها توضیح داد: آنچه در حال حاضر اتفاق افتاده، یک دیوار کارگاهی موقت است تا عملیات عمرانی و ساخت و ساز به کسی آسیبی نزند. طبیعتا بعد از ایجاد حریم اصلی مجموعه، این دیواره های موقت برداشته خواهد شد.
او درباره زمان بندی انجام مراحل کارگاهی گفت: پروسه اجرای این طرح، از سوی پیمانکار پروژه، بین 6 ماه تا یک سال پیش بینی شده است و البته آقای اسماعیلی، وزیر ارشاد هم تاکید دارند که این طرح زودتر به نتیجه برسد.
طاهری درباره حریمی که قرار است در پیرامون تیاتر شهر ایجاد شود، توضیح داد: حریم مجموعه برگرفته از تیغه هایی خواهد بود که روی تاج بنای تیاترشهر وجود دارد و نیز ستون هایی که در مجموعه به کار رفته است و قطعا مانع بصری برای مجموعه ایجاد نخواهد کرد. از نظر ورود و خروج هم 5 درب برای مخاطبان در نظر گرفته شده است که این درب ها شب ها بعد از پایان اجراها و تخلیه مجموعه، بسته می شوند تا دیگر شاهد حضور افراد کارتن خواب در فضای پیرامونی مجموعه نباشیم.
مدیر تیاترشهر درباره وضعیت استقرار دستفروشانی که در پیاده راه مجاور تیاتر شهر مشغول به فعالیت بودند، نیز گفت: شهرداری، فضای نسبتا مناسبی را رو به روی تیاتر شهر، در خیابان سرمد، برای استقرار دستفروشان اختصاص داده . اولویت با دستفروشانی است که پیرامون تیاتر شهر فعالیت می کرده اند. شهرداری قول داده این طرح زودتر اجرایی شود تا وضعیت معیشتی دستفروشان دچار خلل نشود.
او در ادامه درباره گمانه زنی هایی که درمورد تغییر مکان روابط عمومی مجموعه تیاتر شهر زده می شود، توضیح داد: هنوز چیزی به قطعیت نرسیده و در حد طرح و ایده است و بازگوکردنش هم چندان خوشایند نیست. هرچند روابط عمومی مجموعه برای تجمع دوستان تیاتری و نمایندگان رسانه ها فضای مناسبی است، ولی برای اینکه بتوانیم شرایط متمرکزتری داشته باشیم، شاید اتاقی را به طبقه سوم اضافه کنیم.
طاهری اضافه کرد: همه وظایف روابط عمومی، این نیست که پاتوق گروه های نمایشی و خبرنگاران باشد زیرا کارکنان روابط عمومی، برای تنظیم اخبار و فعالیت های خود به تمرکز نیاز دارند. بنابراین در رابطه با اتاق روابط عمومی، بنده گفتم اگر سه اتاق مجزا برای روابط عمومی در نظر گرفته شود، ایده اینکه اتاق روابط عمومی فعلی تبدیل به اتاق تشریفات شود، مطرح است که البته باز هم در اختیار روابط عمومی خواهد بود . در حال حاضر، عمدتا در مراسم ها و رویدادها، پذیرایی از مهمانان خاص در اتاق تشریفات که در طبقه دوم واقع شده، مورد استفاده قرار می گیرد که به نظر بنده مناسب نیست. شما تصور کنید ما از مقام وزارت و دیگرمسیولان کشوری بخواهیم در آنجا پذیرایی کنیم. به نظر بنده به دلیل همجواری روابط عمومی با سالن مشاهیر، می توان از این فضا استفاده کرد که باز هم تاکید می کنم در حد یک ایده است که ابتدا با کارمندان روابط عمومی در میان گذاشته شده اما متاسفانه دوستان، کمی عجولانه حاشیه سازی کردند و در آخر پس از ارزیابی، نتیجه گیری می کنیم.
او در پاسخ به اینکه روابط عمومی تیاتر شهر همواره مکان گفت و گوی هنرمندان و نمایندگان رسانه ها داشته و محدود کردن آن می تواند آسیب زا باشد، گفت: گپ و گفت ها برای ما هم مفید است و قصدمان ایجاد محدودیت نیست.
مدیر مجموعه تیاتر شهر در پاسخ به وضعیت سرویس های بهداشتی طبقه سوم که مدتی است بسته شده اند، نیز گفت: از آغاز ساخت مجموعه تیاتر شهر، در طبقه سوم سرویس بهداشتی نبوده و زمانی که در طبقه سرویس بهداشتی ایجاد می کنند، به دلیل اینکه استاندارد نبوده، همیشه بوی نامطبوعی در فضای راهروی طبقه سوم که فضایی اداری دارد، می پیچید.
طاهری اضافه کرد: با بررسی هایی که انجام دادیم، متوجه شدیم که قبلا در این طبقه اصلا سرویس بهداشتی نبوده است. به هر حال طبقه سوم به دلیل ماهیت اداری خود و اینکه فضای مخاطب عام نیست، با بازسازی سرویس های طبقه چهارم، مشکلی نخواهد داشت چون در هر حال سرویس های بهداشتی طبقه سوم وضعیت خوبی نداشت. در حال حاضر که سرویس های طبقه پایین بازسازی شده و بعد از بازسازی سرویس های طبقه چهارم، سرویس های بهداشتی تالارهای چهارسو و سایه را نیز انجام خواهیم داد.
او در پاسخ به اینکه آیا امکان بهسازی سرویس های بهداشتی طبقه سوم وجود ندارد؟ تصریح کرد: متاسفانه لوله کشی ها اصولی نبوده است. در بازسازی های گذشته تیاتر شهر، به این مجموعه بی مهری شده که نتیجه آن کارهای غیراصولی است که نتایج نامطلوبی در پی داشته. فکر می کنم درست ترین کار این است که به اصل مجموعه بازگردیم و از کارهای تازه و غیراصولی که به مجموعه آسیب می زند، پرهیز کنیم. به همین دلیل معتقدم کمترین تغییر، درست ترین کار است.
طاهری با یادآوری کمبود فضاهای نمایشی ادامه داد: متاسفانه در سال های گذشته به دلیل کمبود سالن، حتی کارگاه های دکور و لباس را به سالن و فضای اجرای نمایش تبدیل کرده ایم در حالیکه بهتر بود به فکر راهی اساسی برای حل این کمبود می بودیم. به عنوان نمونه، ای کاش مجموعه ای از سالن های تیاتر را در مجتمع ولیعصر که مجاور تیاتر شهر است، ایجاد می کردیم. در حال حاضر سالن های زیرین تیاتر شهر نه توجیه اقتصادی دارند و نه از نظر ایمنی، اصولی هستند.به هر حال، درست است که دچار کمبود سالن و فضای نمایش هستیم ولی درست نیست که برای حل این مشکل، هر جایی را به سالن تبدیل کنیم.
پایان خبر ایندکس ایران
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ماجرای دیواره های پیرامون تیاتر شهر چیست؟" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ماجرای دیواره های پیرامون تیاتر شهر چیست؟"، کلیک کنید.